Rrëfimi i dhimbshëm i nënës së Rita Orës për luftën me kancerin

Shpallje

Nëna e Rita Orës ka rrëfyer për betejën e saj me kancerin e gjirit.

Nëna e Rites nuk u është përmbajtur lotëve në emisionin “Loose Ëomen” kur ka folur për betejën me kancerin.

Vera Sahatçiu, 55-vjeçare, ka bërë mastektomi pasi u diagnostikua me kancer të gjirit në vitin 2005.

Nëna e tre fëmijëve ishte vetëm 39-vjeçare kur filloi të kalonte nëpër rrugëtimin e “vështirë.

Vera ka folur për largimin nga Kosova dhe për karrierën e suksesshme si mjeke sa ishte në vendlindje.

Rita ishte vetëm një vjeçare kur u shpërngul në Londër me familjen e saj.

“Unë kisha kancer të gjirit në moshën 39-vjeçare dhe fëmijët ishin të vegjël. Djali kishte vetëm shtatë vjet”, ka thënë Vera.

“Ishte e vështirë kalimi në një vend tjetër dhe nuk dija të flisja anglisht. Në vendlindje isha mjeke dhe kisha karrierë të mrekullueshme”, ka shtuar nëna e këngëtares së famshme, Rita Ora.

https://www.youtube.com/watch?v=iWZ1P3vRqew