Shpallje


Falë një pune shumë të mirë që po bën Drejtoresha e Përgjithshme e RSU2, znj.Zhanina Dapi, studentët e akomoduar pranë kësaj rezidence çdo ditë po prekin ndryshime pozitive.

Një tjetër lajm i mirë për studentët është dhe ndërtimi i një lulishteje që po ndërtohet aktualisht në godinën nr.1 të sektorit mjekësi.

Premtimet e dhëna si nga kryetari i Bashkisë Tiranë dhe Kryeministri për kalimin e ambjenteve nga zaptimi i bizneseve në shërbim të studentëve po kryen në një kohë tepër të shpejt e këtë e fakton ky shembull.

Postimi i RSU2:

📌Nga një vend i ❌zaptuar më parë për interesa të një biznesi, në 🌳një lulishte 🌿për 👩🏻‍🎓studentët.

RSU2 së bashku me #APRTirana filloi nga 👷‍♂️puna për krijimin e një 🌿🌴lulishteje🌳 për studentët të cilët mund të kalojnë disa çaste 💆‍♀️qetësie në godinën nr.1, Sektori Mjekësi.

👩🏻‍🎓Studentët kanë nevojë për shumë hapësira, ndaj mundohemi që çdo ditë të krijojmë e plotësojme kushte për ta. ✅