Rikthehet Tunçi, iu befason me pamjen e tij

Serilai Benni Affet, ka bërë bujë të madhe te publiku shqiptar.

Ndonëse në fillim kishte një rol negativ, më vonë Tunçi bëhet djalë i mbarë, përcjell ORAinfo.

Duke qenë që në telenovelë ballafaqohet me shumë sfida, ai në fund e jep jetën për vëllaun e tij, Xhynejtin dhe vdes.

Duke qenë se tash është larg nga seriali dhe kamerat, ai po i shijon ditët e pranverës. Madje ai ka ndryshuar edhe pamjen.. Sa i bukur është bërë ai.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz