Familja 10 anëtarëshe me dy të sëmurë, me 75 euro nuk mund t’i sigurojë as barnat

Vetëm ujin e pijes e kanë larg dy kilometra larg.

Në mesin e shumë familjeve skamnore jeton edhe familje 10 anetarëshe e Enver Xheladinit nga Zajceci i Kamenicës.Ka dy dhoma dhe një korridor.

Aty jetojnë me dy të sëmurë. Një i ri 20 vjeçar që është i sëmurë nga epilepsia dhe nuk flet fare dhe nëna që është e verbër.

I zoti i shtëpisë ka probleme me zemër dhe unaza. Vetëm ujin e pijes e kanë larg dy kilometra larg./21Media

Video kliko KETU

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz