Varroset babai me dy djemtë që vdiqën tragjikisht në Zhur

Shpallje

Familja Sopa nga Prizreni humbi tre anëtarë të familjes në aksidentin e djeshëm.

Babai Ramiz Sope, 50 vjeç, bashkë me dy djemtë e tij, Behar Sope, 24 vjeç, dhe Lumbardh Sope, 22 vjeç, u aksidentuan duke humbur jetën, me një kamion për pastrimin e borës.

Për tu dhënë lamtumirën e fundit, janë mbledhur një numër i madh i miqëve e familjrëve.

Dita e sotme në Zhur dhe Prizren është shpallur ditë zie.

Pamje nga ceremonia e varrimit: