Për Halil Kastratin, nuk e lë pa reaguar edhe Mihrije Braha

Shpallje

Të shumta kanë qenë reagimet pas deklaratës së Naim Abazit, lidhur me punën humanitare të humanistit- Halil Kastrati.

E në gjithë këtë ‘mesele’, nuk e ka lënë pa reaguar edhe vetë bashkëshortja e Naimit, Mihrija.

“Jetimat e Ballkanit nje vit ma pare promovohen ne Odeon – Ilir Sinani dhe Gold AG flasin per Halil Kastratin dhe sukseset! “, ka shkruar ajo krahas videos së publikuar në Instagram.

Abazi kishte thënë se ai ndihmon skamnorët me paratë e tij, ndërkaq Kastrati me paratë e të tjerëve.