Linda Morina ka bërë aksident dhe ndodhet në spital!

Linda Morina sapo ka bërë aksident dhe ndodhet në spital. Lajmin e hidhur e jep vet Linda, duke lënë të kuptohet se mund të vizitoni në spital.

Nuk dihet nëse është lënduar shumë apo pak, por megjithatë Linda fatëmirishët ka shpëtuar.

Linda vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.