Imrani ka nevojë për ndihmën tonë

Është 22 vjeçar, qe 15 vite vuan nga sëmundja e Epilepsië mirëpo 3 vitet e fundit gjendja i është keqsuar tejmasë, ku sulmet gjatë ditës kanë arrritu deri në dhjetë.

Kjo gjendje është bërë e papërbalushme për familjen e tij e sidomos për vëllezerit dhe motrat e tij të vegjël që janë çdo ditë deshmitar të ketyre sulmeve dhe gjendjës së tij.

Tani terapit e përdorura ka filluar të mos kënë efekt andaj për të është i nevojshëm operimi i cili duhet të kryhet në Turqi.

Spitali atje ka kerkuar 85.000 € për operacionin e nevojshëm dhe faktit qe prinderit e İmranit janë të papunë dhe këtë shumë pa ndihmën tonë është e pamundur të sigurohet.

Nr i gjirollogarisë së familjes Hyseni është:
1406000064423837 “BANKA EKONOMIKE”
IBAN numer : XK061406000064423837
Nr kontakutes i Prindit( Januz Hyseni)
045/561-546

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz