Shpallje

Estela Koni Couture është një investim kulturor në Shqipëri. Një investim qëllimi i të cilit del përtej biznesit, duke sjellë në Shqipëri një mënyrë të re konceptimi rreth modës dhe veshjes. Në këto kohë që ne jetojmë ku rëndësia e paraqitjes sonë është bërë shumë e madhe, Estela Koni vendos të flasë përmes krijimeve të saj pikërisht për vëmendjen që ne duhet ti japim mënyrës se si zgjedhim të përfaqësohemi nga një stil i caktuar.

Roli i aksesorëve, rëndësia e veshjeve Hot Couture, Event si dhe Handmade por mbi të gjitha ajo që ne zgjedhim të shfaqim për publikun përmes mënyrës se si vishemi. Për më shumë rreth trendeve të fundit, vizitoni faqen e web; www.estelakonicouture.com .