Ardian Maraj nga Vrella e Istogut vuan nga “Neuralgia Perstens Thoracis”.

Pas disa operacioneve të vazhdueshme, ai ka kërkuar ndihmë për terapinë e rekomanduar nga doktorët e Turqisë, të cilët edhe e kanë operuar para disa ditësh.

Derisa ka treguar se ndjen dhimbje të papërballueshme, ai ka bërë thirrje që të gjithë njerëzit me vullnet të mirë e me mundësi t’i ndihmojnë atij, duke ia siguruar barërat të cilat kanë çmim të papërballueshëm për financat e tij.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Pershendetje.Une kesh ne Kontroll ne #Turqi një here per Momentin Shufra metalike ish mir por Kam shumë Dhimbje te Pa Perballueshme dhe kam Kontrollen ne Muajin Prill Perseri Por kam Munges Terapije Ju Kisha Lut Kush jeton Jasht Kosove nese Ka kesi Lloji Tabletav #Contramal.

Retard 100mg. Memi Siguru Sepse i Kom Per Dhimbje te Mdha Nuk Mundem ti Duroj .Nuk Kish As ne #Turqi e ka Sek edhe Doktori kam Bër Cd Kontrolla dhe kam.Paguar 730€ pos Biletav 358€ dhe Qendrimit tim Ne Turqi Ju kisha lut mem Ndihmuu per Kontrolla dhe per Qito Tableta kush jeton jasht memi Siguru Ju Lutemte Gjith Njerzve Vullnetit te Mire ja ku I keni edhe Deshimn ju Lutem Shperndane Shperndane Shperndane se Smuj i duroj Dhimbjet Zoti Ju Shperbleftë. /Njeshi/

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz