Shpallje

26 mijë dollar janë bllokuar ditën e sotme në Rinas, të destinuara për të dal jashtë vendit.

Sipas policisë paratë i përkisnin një siriani dhe një turku, të cilët synonin t’i nxirrnin ilegalisht nga Shqipëria paratë.

Strukturat e Antitrafikut të Doganës në bashkëpunim me Policinë gjatë përpunimit të linjës ajrore Tiranë – Stamboll, kane kaluar për kontroll në vijën e dyte shtetasit me iniciale F.E dhe O.A, ku ju gjeten 26.300 dollare.