Shpallje

Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 me rastin e 7 marsit ditës së mësuesit, ka uruar me anë të një postimi të veçantë të gjithë arsimtarët.
Në postimin e bërë në faqen zyrtare të RSU2 vihet re dedikimi i veçantë që ky institucion ka bërë për mësuesit.
Postimi i plotë:
Urime të gjithë atyre edukues dhe arsimtarë të kësaj shoqërie, të cilët gjithnjë të palodhur e plot vullnet përgatisin gjenerata të reja.
Gëzuar 7 marsin të dashur mësues.
Mirënjohje për secilin nga ju që vazhdon misionin për të ushqyer brezat e rinj me dashurinë dhe pasionin e madh për dijen!