Shpallje

Yllka Kuqi është këngëtarja nga Gjakova e që në publik u bë e njohur që daljen e parë në skenë.

Ajo ka luajtur vazhdimisht me stilet muzikore dhe në të gjitha ka qenë shumë e suksesshme, shkruan ORAinfo.

Yllka tani është më pak aktive me këngë të reja, mirpëo, është shumë e pranishme në mbrëmje e koncerte.

Mbrëmë ka qenë e ftuar të performojë në një mbrëmje për 8 Mars, e sot duket se ajo mezi po rri në këmbë nga lodhja.