Duket se me ndërrimin e stinës shqiptarët kanë filluar të ndërrojë dhe garderobat; veshjet dimërore tashmë po zëvendësohen me veshjet e lehta pranverore dhe ngjyra më të bukura. Por cilat janë copat ose më saktë pëlhurat që do të jenë kryefjalë të pranverë 2019?

Estela Koni sjell në Tiranë së fundmi disa prej pëlhurave më të fundit nga jashtë, ngjyra dhe motive që do të kombinojnë jo vetëm ardhjen e pranverës, por edhe ringjalljen e energjive pozitive që vijnë me ardhjen e stinës së luleve. Më poshtë mund të gjeni disa prej tyre, që do të jenë për pak ditë edhe në atelier.