Pak orë para prostestës së rradhës të lajmëruar nga ana e opozitës së bashkuar, Policia e Shtetit ka marr masa për mbarëvajtjen e situatës.

Në terren ndodhet dhe vetë Drejtori i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, i cili pavarësisht orës së vonë është duke u kujdesur që policia të kryej detyrën me përpikmëri dhe seriozitet.

Ai ka takuar punonjës të policisë të cilët patrullojnë pranë institucionit të Kryeministrisë.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz