Edona del bashkë me fëmijet, ju ‘shkrijnë’ sa të ëmbël janë ata

Shpallje

Edona në shëtitje me fëmijët.

Edona Llalloshi është këngëtarja që për shumë vite ka qenë pjesë shumë aktive e skenës muzikore shqiptare.

Ajo dhe vëllai i saj Miloti janë dy prej këngëtarëve që I kanë sjellur publikut vetëm vite e që këndohen e dëgjohen edhe në këtë kohë.

Edona është shumë aktive në rrjete sociale dhe nuk mungon me imazhe të ndryshme nga jeta e saj.

Ajo sot ka dalë në shëtitje me fëmijët e saj dhe që të tre po duken shumë bukur.