Arti i të veshurit bukur, a i njohin femrat shqiptare ‘Atelier Mode’?

Të vishesh bukur është art dhe edukat ndaj vetes.

Por a e praktikojnë femrat shqiptare diçka të tillë?

Në vendin tonë ka një numër të pakët Atelier Mode, ku sigurisht vetëm një apo dy mund të kryesojnë. Kjo për vetë faktin që dhe shumë pak prej tyre arrijnë t’i njohin për rëndësinë që kanë.

Mbi të gjitha këto Shtëpi mode duhet të vlerësohen dhe për vetë personin që i drejton.

Shembulli ynë i referohet stilistes së mirënjohur Estela Koni.

“Estela Koni Couture” ka për qëllim të krijojë në Shqipëri, idenë e të qenurit e veçantë në atë që veshim. Pas një kohë të gjatë duke punuar në Shqipëri, me lloje të ndryshme të shoqërive të grupeve, synojmë të nënshkruajmë marrëveshje bashkëpunimi me markat ndërkombëtare të modës. Dikush duhet të sjellë modën ndërkombëtare në kohë reale në Tiranë, thuhet në faqen zyrtare të stilistes Koni.