Balla nga Parlamenti: Basha është një huligan që godet policinë

Nga salla e seancave Plenare Taulant Balla tha se grupet kriminale janë urdhëruar me sms që të godasin policinë. Ndërsa e quajti Bashën si një uligan.

Balla: Një grup politikanësh të korruptuar po tentojnë të bllokojnë rrugën e integrimit. Do të bëjmë realitet edhe vettingun në politikë! Me mesazh  janë urdhëruar grupet kriminale që të godasin forcat e policisë

Basha nuk ka të drejtë të flasë në emër të PD! Nuk është e rastësishme që me 16 shkurt të ketë protestë edhe në Tiranë, Beograd dhe Podgoricë. Basha është një huligan që godet policinë.