epa05046864 A demonstrator holds a placard reading 'Freedom for journalists' as a group of people gathers in front of the Turkish newspaper 'Cumhuriyet' publishing house, in support of journalists Can Dundar and Erdem Gul who were arrested by an Istanbul court, in Istanbul, Turkey, 29 November 2015. The editor in chief of the Turkish newspaper and its Ankara correspondent were arrested on 26 November after publishing a report about the delivery of weapons from Turkey to extremists in Syria. Editor Can Dundar and journalist Erdem Gul of the newspaper, which is critical of the government of President Recep Tayyip Erdogan, face charges of belonging to a terrorist group and espionage. EPA/TOLGA BOZOGLU

Foli drejt për të vërtetën duke mbrojtur dinjitetin e medias, duke vënë në dukje forcën dhe qendrimin që ne kemi, e sigurisht në mënyrë të pa ndikuar nga individ me influenë politike.


Jakupi, gazetari që mbrojti dinjitetin e medias në mes të shumë kolegëve e pronar mediash nuk u duartrokit, nuk u përshëndet, nuk mori vëmendjen e qytetarëve. E dini pse? Sepse foli për impaktin që politika ka tek pronarët e medias, foli drejt dhe ja tha në sy Lulzim Bashës se çfarë është bërë e po bëjnë me mediat e gazetarët.
A ishte ajo një tavolinë gazetarësh?
Ku ishin gazetarët e nderuar të cilët në shi, diell, borë e acar rrinë në terren për të raportuar veprimtarinë e tyre?
Gazetarët të cilët me përkushtim e dinjitet prej vitesh punojnë të pa paguar siç duhen, gazetarët të cilët e bëjnë me përkushtim dhe dinjitet punën e tyre e jo si disa nga ata në atë tavolinë gjobaxhinjë e të pa moral.

Një gazetar si Jakupi duhej vlerësuar madje nga të gjithë ne, pasi zërin tonë ngriti, zërin e shumë personave të cilët për fat të keq e kanë të pa mundur ose tremben që të flasin.
Ja pra, ne nuk mbrojmë njëri tjetrin, ne nuk suportojmë njëri tjetrin, ne nuk vlerësojmë as ata që na mbrojnë ne!

Gazetarin e Telegrafit nuk e njoha dje nëpërmjet rrjeteve sociale, por e kam njohur më parë, kemi shkëmbyer disa takime sëbashku dhe e kam parë profesionalizimin që ai ka, madje kam mësuar e prej tij.
I ardhur nga Greqia për të kontribuar në median vendase.
Ja pra fatkeqësisht askush nuk denjoi ta duartrokiste kolegun tonë

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz