Shpallje

Një drejtues mjeti i pa përgjegjshëm ka goditur murin rrethues të Drejtorisë së Shërbimit të Provës duke e rrëzuar totalisht atë

Siç shihet dhe nga pamjet e siguruara prej redaksisë sonë vihet re që muri i jashtëm i këtij institucioni është shembur si pasojë e goditjes, por fatmirësisht pa dëme në njerëz.