Tirana vëmendje tek vota e emigrantëve, Xhillari njësi për njësi me banorët

  Pavarësisht situatës politike në vend, Partia Socialiste po i kushton rëndësinë e duhur dhe po përgatitet për zgjedhjet e qershorit.

  Me anë të një postimi në Facebook shihet që një nga strukturat që po punon intensivisht në Tiranë është ajo e emigracionit.

  Rodolf Xhillari koordinatori për emigracionin në Tiranë shkruan:

  EgjithëVëmendjaTekEmigrantët

  Takime në njësitë 1,5,6,7,8 dhe Njësinë Administrative Dajt në lidhje me strukturën e koordinimit të emigracionit.

  Vota e emigrantëve është një votë e rëndësishme për vendin e sigurisht ata duhet të bëhen pjesë e procesit zgjedhor.

  Me koordinatorët e njësive dhe OS-ve, për të përmbushur e kryer më së miri detyrën tonë të përbashkët. 

  PërTiranënQëDuam

  🌹

  Të gjithë së bashku do t’ja dalim me një fitore madhështore për Partinë Socialiste

  🌹

  Struktura e koordinimit të emigrantëve po bën një përgatitje dinjitoze për zgjedhjet e qershorit

  PS