Ish kryeministri Sali Berisha ka publikuar në faqen zyrtare të Facebook një video e cila tregon rrugëtimin e Shqipërisë drejt NATO-s.

Një video që nga fillimet e demokracisë në vitin 92, dhe deri në momentin kulmor kur Shqipëria u bë anëtare me të drejta të
 plota

Momentet me te rendesishme ne rrugen e anetaresimit te Shqiperise ne NATO! sb

Publiée par Sali Berisha sur Jeudi 4 avril 2019