S’keni parë gjë akoma, Veliaj: E mbani mend ‘Liceun’, ‘Baletin’ dhe ‘Kosova’? Kjo do të jetë…

Kryetari i Bashkisë Tiranë Erion Veliaj ka prezantuar projektin për ndërtimin e shkollës së re në Kodër Kamëz.

Në postimin e tij Veliaj thotë se ajo shkollë do të jetë më e bukur se Liceu, shkolla e Baletit apo shkolla “Kosova”.

Postimi i Veliajt

A e pate Liceun, Baletin, Kosoven?

Mbajeni mend! Akoma me e bukur do jete shkolla e re ne Koder Kamez – ne nje ane prashkollor e 9-vjecare e ne anen tjeter gjimnaz!

Dizenjuar me pasion nga Stefano Boeri e investuar me dashuri nga BashkiaT irane, do jete me e mira në Shqipëri.