Shpallje

Është cilësuar si komedia më e pëlqyer në vend, aty ku kërkesat për të parë shfaqjen janë aq të mëdha sa që është vendosur me dhjetra herë në skenë. “Boeing Boeing”ka rrëmbyer zemrat e publikut shqiptar e kjo si arsye e aktorëve të cilët gjejnë harmoni ndërmjet njëri tjetrit.

Shfaqja do të shfaqet për publikun dhe në datat 22,23,24 Prill, gjë të cilën aktorja Alesia Xhemalaj e ka publikuar në profilin e saj në Instagram.