Një prej rrjeteve më të mëdha të marketeve në Shqipëri është gjobitur nga institucionet të cilët merren me ruajtjen e sigurisë ushqimore, për shkak të shkeljes që ka bërë në lidhje me importimin e produketeve nga Italia, ky rrjet ‘prestigjoz’  i ndodhur në vendin tonë.

Gazeta Ora ka zbuluar se, 2 milionë lekë të reja, apo 20 milionë lekë të vjetra ka qenë gjoba që është vendosur ndaj CONAD, si pasojë e shkeljeve që është konstatuar në magazinën e këtij subjekti.

Konstatime dhe penalitete të tilla janë vlerë e shtuar për rritjen e  sigurisë ushqimore në vend.

Pa dyshim qytetarët e cdo kush këtu i ka sytë të siguria ushqimore, pasi i përketë pikërisht jetës dhe shëndetit të gjithësecilit prej nesh.