Shpallje

Mund të dukej e pa zakontë por ngjarja e Rinasit po zbardh një grup të madh e të mirë strukturuar. Kësaj here pas arrestimit të disa personave, dyshohet se bashkëpunëtore ka qënë dhe një femër e cila ka djegur automjetin pas grabitjes.

Ka dyshime se kjo vajzë e identifikuar si 31-vjeçarja E. Bici ka djegur një nga automjetet që të krijonte kaos te policia, që u drejtua në krahun e kundërt të drejtimit të grabitësve.