Art Rushiti & Beyoncé
Art Rushiti & Beyoncé

Bota e medias është dhe do të mbetet gjithmonë temë trend në rajon dhe botë

Se shqiptarët po depërtojnë në industritë artistike botërore e kemi të ditur, e këtë e bëri edhe Art Rushiti, një djalë nga Gjilani/Kosova, i cili u postua 2 herë nga Diva e muzikës Beyoncé në ueb sajtin e saj zyrtar. Beyoncé rrallë herë poston dikënd tjetër përpos vetes dhe stafit, por Arti ia theu këtë rregull duke e rrëmbyer zemrën e saj.

Në korrik të 2018, në Paris, pas performances Beyoncé iu referua Artit të vetmit fans me fjalët “Ti je në zemrën time”. Për më shumë ndiqni videon:

Arti poashtu ka kontakt të vazhdueshëm me stafin e saj duke e bërë të njohur edhe shqiptarët si popull, Kosovën e Shqipërinë.

Vlen të ceket se Arti është i vetmi shqiptar që ndjeket në instagram nga bashkëshorti i Cardi B, Offset dhe ka kontakt të mëtejshëm me Cardi B gjithashtu.

Sa i përket raporteve Arti ka lidhje të ngushta miqësore me artistët senzacional si Tayna, Dafina Zeqiri, Dhurata Dora, Baby Gee, Bleona, 2Ton e shumë të tjerë.

Arti po synon rrugën drejtë estradës përmes talentit qe pritet ta shprehë, dhe të shpërndajë influencën e tij edhe në tregun muzikor shqiptarë.

Postimet e Beyoncé ku shihet Art Rushiti prezent në koncertet e saj

Gazeta Ora do të përcjell për së afërmi aktivitetin e djaloshit nga Gjilani, dhe do të publikoj artikuj të ndryshëm për sukseset e Art Rushitit./GazetaOra.com

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz