Skandali i mashtrimeve me produktet CONAD, kompania ‘prestigjoze’ asnjë mesazh për klientët e saj

Mbi 35 milion lekë gjobë janë vënë ndaj rrjetit të supermarketeve CONAD në Tiranë në lidhje me shkeljet në sigurinë ushqimore, por sic duket askujt prej përfaqësuesve të kësaj kompanie nuk i ka interesuar të informoj klienetët e qyetarët në lidhje me atë cfarë ka ndodhur.

Pavarësisht se gjobat nga autoriteti i sigurimit të ushqimit janë të bazuar plotësisht mbi vërtetësinë e atyre cka kanë konstatuar, subjekti në fjalë  moralisht duhet të jap dhe një mesazh ndaj klientëve të cilët kanë besuar në marketingun e këtij biznesi e për fat të keq kanë preh e produkteve të cilat tregtoheshin në të.

Sot AKU dhe instanca të tjera duhet të vazhdojnë me devotshmëri detyrën me qëllim evidentimin e cdo produkti  i cili cënon sigurinë ushqimore, duke e bërë ligjin të barabartë për të gjithë.