Shpallje

Rodolf Xhillari është një nga biznesmenët më të njohur në Shqipëri, duke qenë se është lider në treg në sjelljen e shumë risive në vendin tonë që në vitet e para të demokracisë. Por investimi dhe kontributi i tij në shoqërinë shqiptare nuk ndalet me kaq. Së fundmi ai ka postuar në profilin e tij zyrtar të Facebook një prej cerdheve që kompania që ai drejton prej vitesh ka financuar, mes shumë të tjerash. Biznesmeni Xhillari, nën logon e Balkan Trans Albania, ka financuar në vitin 2015 restaurimin e të gjitha cerdheve të njësisë 7. 

Postimi: 

“Investimi në edukim është një investim tejet i nevojshëm për shoqërinë. Balkan Trans Albania e ka vlerësuar këtë investim si një mundësi për të dhënë një kontribut modest në shoqëri, ndaj në vitin 2015 morëm përsipër restaurimin e çerdheve në njësinë 7. Sot ka përfunduar edhe një tjetër çerdhe në këtë njësi😍

Ju urojmë mirëseardhjen vogëlushëve të njësisë 7!”

Investimi në edukim është një investim tejet i nevojshëm për shoqërinë. Balkan Trans Albania e ka vlerësuar këtë investim si një mundësi për të dhënë një kontribut modest në shoqëri, ndaj në vitin 2015 morëm përsipër restaurimin e çerdheve në njësinë 7. Sot ka përfunduar edhe një tjetër çerdhe në këtë njësi😍Ju urojmë mirëseardhjen vogëlushëve të njësisë 7!

Publiée par Rodolf Xhillari sur Vendredi 24 mai 2019