Prej 24 orësh në faqen tonë zyrtare është hapur sondazhi me qytetarët në lidhje me zgjedhjet në qytetin e Durrësit.
Një sondazh ky nga i cili kuptojmë orientimin e qytetarëve për të zgjedhur.
Në 24 orë, kandidatja Valbona Sakollari kryeson përballë kandidates së PS-së Valbona Sako.

Në rang përqindje Sakollari është 58% ndërsa Sako 42 %.

Sondazhi do të qendroj i hapur dhe për 6 ditë të tjera, ditë përgjatë së cilave në redaksinë e Gazetës Ora do të shfaqen të tjera sondazhe në lidhje me kandidaturat.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz