Shpallje

Është një nga deputetët më aktiv dhe energjik që Partia Socialiste ka.

Bëhet fjalë për Ervin Bushatin, deputeti i njësisë 8, i cili me energjinë që e karakterizon ka bërê pas vetes me qindra e mijëra njerëz në këtë njësi.

Ai shfaqet në një mënyrë krejt popullore në takimet me qytetarët. 

Në postimet e fundit në Instagram, ai shfaqet mbi shkallë pranë një banese në njësinë 8 duke shpërndarë mesazhin pêr zgjedhjet e 30 qershorit. Duke mos i humbur asnjë detaj, e duke takuar nga afër çdo qytetar, z.Bushati shfaqet në shumë mënyra të ndryshme që jo çdo deputet do ta bënte, e aq më pak t’i shpërndante në rrjetet sociale.

Gjithashtu ai njihet e pêr suportin e madh ndaj të rinjve