Shpallje

Suksesi i KESH në 5 vite, nga një gropë e zezë, në shoqërinë më fitimprurëse në vend

Në një artikull të botur në Gazetën Tema, Korporata Elektro Energjitike Shqiptare renditet e para si shoqëria me të ardhura më të larta në vend. Një renditje befasuese kjo nëse e krahason me atë të 5 vite e gjysëm më parë, moment nga i cili kreun e saj e mori z.Agron Hetoja.
Një shoqëri e zhytur në fatura të pa likujduara, ku vlera shkonte në 68 milion euro detyrime afatshkurtra,  në një renditje ku vetëm vitin që lam pas fitimi i saj i kaloi 135 milion euro fitim vjetor.

Pra KESH kryeson listën e frontit të biznesit më fitimprurës, e kjo falë mirë administrimit dhe menaxhimit që pati në krye për 5 vite.