Ndërkohë që në Shqipëri zhvillohen zgjedhje lokale, presidenti Ilir Meta tregon me anë të një fotoje se ai po e kalon kohën e tij të shtrenjtë duke marë rreze dielli.

I shoqëruar nga zëdhënësi Tedi Blushi, Meta e dëshmon me anë të një fotoje se po ia kalon mësë miri. Për herë të parë, kreu i Shtetit nuk ka dalë në votime.

“Të dashur miq!                

Sot me Blushin tim duke shijuar këtë të dielë historike plot diell dhe muzikë”, shkruan Meta bashkëngjitur fotos në fjalë.


SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz