Shpallje

Pamje të pazakonta nga Durrësi. Vetëm pak metra nga bregu i detit, pamja është e padukshme. Pushuesit kanë mbetur të habitur nga panorama që iu ka ofruar sot plazhi dhe bregdeti i Durrësit.

Si në filma, një mjegull e madhe ka rënë mbi det, duke limituar pamjet e duke veshur me mister të gjithë detin. Megjithatë kjo gjë nuk i ka ndalur pushuesit të shijojnë të premten dhe të tjerë akoma të prenotojnë për të kaluar fundjavën në bregdet. Shihni pamjet e kapura nga LSA..