Çifti i të moshuarve që u dhunuan dhe u grabitën në Vuno të Himarës para dy netësh, Kolo dhe Efigjini Proto 85 dhe 80-vjeç kanë folur ekskluzivisht për Report Tv, duke treguar për gazetarin Armand Xhelili ngjarjen.

“U hoqën si policë dhe na qëlluan me hekur në kokë dhe na lidhën me çarçaf. Më vodhën 800 euro dhe lekë shqiptare. Qëndruan në banesë rreth 2 orë e 30 minuta” tha ata, ndërsa duken shenjat dhunës në fytyrën e të moshuarve.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz