Një lojë e re që ka përfshirë edhe personazhet e famshëm publik po pushton rrjetet sociale. Si do të jetë fytyra juaj kur të plakeni. Kjo është e mundur falë FaceApp, një aplikacion i ri që mund ta gjeni në App Store dhe Google Play Store.

Falë teknologjisë së Inteligjencës Artificiale transformimi digital do të jetë shumë real.

Kësaj manie të bërë virale në rrjetet sociale nuk i kanë shpëtuar as politikanët tanë. Ja si do të duken Rama, Meta, Basha e të tjerë kur të plaken.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz