Shpallje

13 tetori është data më e përfolur për zhvillimin e zgjedhjeve lokale, datë kjo e dekretuar nga Presidenti. Megjithatë maxhoranca qeverisëse e ka konsideruar nul këtë dekret dhe ka zhvilluar zgjedhjet në 30 qershor. 

Por kreu i Bashkisë Tiranë, ka menduar të zhvillojë zgjedhje të një lloji tjetër në këtë datë, lidhur me maratonën e Tiranës. 

Postimi zyrtar:

Vjet lindi Kajan, sivjet s’ka justifikime! 🤷🏻‍♂️

Në 13 Tetor ka zgjedhje, dhe nuk janë imagjinarët e politikës së vjetër. 😉

Mund të rrish në shtëpi, ose të marrësh pjesë në Maratona e Tiranës 2019- ku mund të zgjedhësh sërisht mes disa garave të ndryshme! 
Unë do tentoj 21km këtë mandat. 🏃🏻‍♂️🏁⏱