Shpallje

Mbrëmjen e djeshme disa persona të paidentifikuar kanë sulmuar një prej frigoriferëve që mbajnë pije të ndryshme freskuese dhe që shiten në kioskat e vendosura në rrugë. Në foton e mëposhtme, e dërguar në redaksinë tonë, duket frigoriferi, zinxhirët e të cilit janë hapur me forcë. Urojmë që policia të ketë ndëshkuar autorin ose autorët, të cilët kanë kryer një vepër të turpshme vjedhje, e cila aq më tepër nuk duhet të zhvillohet në ditët e sotme ku shoqëria shqiptare po synon të integrohet. 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz