Shpallje

Në këto ditë të nxehta gushti kur shumica e qytetarëve janë me pushime, një grup vullnetar i iniciuar nga organizatorja Xhoi Jakaj,është duke realizuar një aktivitet dedikuar fëmijëve me autizëm. Ky aktivitet i cili do të zhvillohet në datën 30 gusht, synon të promovojë talentin e këtyre fëmijëve në sfera të ndryshme të artit, si balet, pikturë recitime…

Postimi i dr. Xhoi Jakaj

Grupi punës për eventin e bamirësisë,pushon vetem fundjavë dhe e nisim punën që në mëngjes e gjithë javën është në punë për të ndihmuar grupin e fëmijëve me “Probleme Autizmi”

Janë siguruar çanta fletore dhe mjete pune për nisjen e shkollës dhe për të pikturuar ata që kanë talent.

Pako me ushqime per 3 muaj familjeve të këtyre fëmijëve

Pako me rroba sportive

Po kurohet një ekspozitë pikture

Kërkojmë në vazhdim mbështetje paikologjike të këtyre fëmijëve falas pêr ta kthyer këtë aktivitet në traditë që të sensibilizojmë tërë shoqërinë

Faleminderit grupit tim të zjarrit se kështu ua kam vendosur emrin aq aktivë e të mirë i kam…. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nevila Hoxha Karalliu

Ardiana D Allamani

Rexhina Ana Maria Cuko

Refxhei Tola

Rikela Fusha punoi me logon dhe siguroj ambientin falas për eventin

Meri File me grupin e saj kurator ekspozite me piktuarat të përzgjedhura nga një femijë i pakëzuar Engjell… 

Dhe zonjat e bukura që na mbështeten për blerjen e pakove sportive

Gezim Eva Dedej

Merita Merja 

Qëndra Ivanaj

Së bashku bëjmë ndryshimin e jetes së shumë personave dhe ky është një mision për mua….