Pas dëmeve që shkaktoi tërmeti në qytetin e Durrësit dhe Tiranës kanë nisur punimet për rindërtimet e banesave të dëmtuara, për tu ardhur në ndihmë qytetarëve. Në njësinë nr. 6, punimet kanë avancuar, për t’i bërë ballë edhe situatave meterologjike që vjeshta mund të sjellë. Konkretisht janë duke u inspektuar të gjitha dëmet nëpër banesat që qytetarët kanë raportuar, dhe ka filluar rikonstruktimi i tyre, me qëllim për ti paraprirë situatave të ndryshme dhe sigurisht dimrit të ftohtë.