Drejtori i drejtorisë së nxitjes së punësimit pranë Bashkisë së Tiranës Fatjon Dhuli, sot feston ditëlindjen e tij. Një nga drejtorët më energjikë dhe të përkushtuar të Bashkisë Tiranë, i gatshëm për të qenë në shërbim të qyettarëve në cdo kohë, Fatjon Dhuli menaxhon një prej drejtorive më të rëndësishme dhe më të domsodoshme për të gjithë qytetarët e Tiranës, drejtorinë e nxitjes së punësimit. Redaksia jonë i uron edhe 100 vite të lumtura, dhe të suksesshme!

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz