Shpallje

Ditën e enjte në 24 tetor, në orën 23:00 hapet clubi më i ri në Tiranë! Clubi ‘SOL’ ndodhet në rrugën Medar Shtylla, te Komuna e Parisit, dhe vjen me plot risi dhe surpriza në fushën e clubeve të natës. Me pjesëmarrjen e Erik Lloshit, Juna dhe Silver në hapjen dhe inagurimin e tij, nuk duhet të mungoni! 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz