Shpallje

Rreth 1650 forca policie do të jenë të angazhuar për ndeshjen kualifikuese që Shqipëri-Francë. Në planin e masave do të ketë forca të shumta policie, stjuartë dhe personel shtesë.

Për këtë ndeshje, Federata Franceze e Futbollit ka bërë edhe një kërkesë për numrin e tifozëve që do të ketë të pranishëm. Si tifozëri mike do të ketë një dispozicion 5% të kapacitetit nga 21 200 (neto).

“Blindimi” i Tiranës tregon dhe vlerësimin për ndeshjen. Nisur jo vetëm nga që në fushë do të jenë kampionët e botës, por edhe senë inaugurimin e stadiumit të ri kombëtar do të jenë krerët e shtetit shqiptar. Krahas tyre, kreu i UEFA-s, Aleksandër Ceferin. Në listën e të ftuarve jane dhe shumë drejtues federatash të ndryshme europiane.

Policia do të kujdeset dhe për kontrollin dhe drejtimin e tifozëve, që nga mbërritja në perimetrin rrethues e deri në shkallët e stadiumit.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz