Cristiano Ronaldo dhe Georgina ‘pushtojnë’ Emma MTV 2019

Menjëherë pas ndeshjes të së shtunës, Cristiano Ronaldo u nis së bashku me të fejuarën Georgina Rodriguez për të marrë pjesë në eventin Emma MTV 2019, që u zhvillua në Selivja të Spanjës.

Ronaldo dhe Rodriguez kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve me look-un e tyre, duke bërë gëzuar dhe duke bërë fotografi.

Cifti është shfaqur më i bukur se asnjëherë.