Gazetari Ismail Spahiu jeton në SHBA, ku ka emigruar prej pak muajsh. Gjatë kohës që ka punuar në Shqipëri ai ka punuar në media të ndryshme dhe së fudmi në City Neës Albania. Miq, kolegë dhe dashamirës e kanë uruar gazetarin Spahiu për largimin e tij, ku bie në sy mesazhi i vecantë i drejtuesit të CNA, Elvi Fundo. 

Ai i shkruan: “Usta Amerikan me shpirt shqiptar. Eh more djalë sa na mungon! Faleminderit për cdo gjë!”