“Arena Kombëtare”  është në fazën e finale të punimeve dhe stadium kësaj here do të ndodhë inaugurimi i shumëpritur.

Në 17 nëntor, stadium do të jetë gati për të pritur sfidën e madhe mes Kombëtares dhe Francës.

Në datën 10 nëntor, do të zhvillohet ndeshja testuese mes skuadrave të femrave të Vllaznisë dhe Apolonisë.

Ndërkohë që të gjithë presin me padurim ndeshjen ndaj Francës për të parë impiantin e ri, kanë dalë pamjet fantastike sesi stadium duket nga brenda.


Nga ana tjetër, vazhdon interesi i jashtëzakonshëm në dyqanin zyrtar të “FSHF”-së, për sa i përket biletave për ndeshjen ndaj “gjelave”.