Detaji interesant në derën e zyrës së Veliaj

Veliaj ka spikatur që në hapat e para të karrierës së tij për detajet më të cilat organizonte aktivitetet dhe në përgjithësi stilin e tij të jetesës. Në momentin kur ai u vendos në krye të Bashkisë së Tiranës, interesi publik për të mësuar më shumë u rrit. Në një nga fotot e takimeve të Veliaj në zyrën e tij, bie në sy një detaj në derën e zyrës së tij. “You look great today.” – thuhet në një mbishkrim të vendosur në pjesën e jashtme të derës së zyrës së tij. Mesa duket kryetari i bashkisë e nis ditën me thënje motivuese, të cilat sigurisht, secili prej nesh i dëshiron.