Kryetari i Bashkisë së Korcës, Sotiraq Filo dhe Ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi, kanë drekuar ditën e djeshme në qytetin e Korcës. Së bashku me ta prezent kanë qenë edhe disa persona të tjerë, mes tyre edhe Muharrem Meko Drejtori RTSH Korça, i cili gjithashtu ka postuar dhe foton në profilin e tij në facebook. Kujtojmë se Ministri aktual i Bujqësisë ka mbajtur për shumë vite pozicionin e Kryetarit të Bashkisë së Korcës, ku edhe ka sjellë një sërë ndryshimesh për qytetin.