Shpallje

Të mendosh që po i afrohemi vitit 2020, ndërkohë që në Shqipëri ende nuk kemi rrugë të asfaltuara.

Në këtë video, duket pamja mizerabël e aksit rrugor Shijak-Rrush Bull.

Kjo rrugë prej vitesh vuan nga mungesa e infrastrukturës, pasi as qeveria dhe as pushteti vendor nuk janë kujtuar për ta rikonstruktuar.

Përgjatë kësaj rruge, janë me qindra biznese, të cilat i paguajnë rregullisht taksat, por për çudi, rruga duket si në mesjetë

Bizneset shprehen se në këtë rrugë e ka të vështirë që të kalojë traktori dhe jo më makinat e vogla.

Shteti kujtohet për këtë rrugë, ose në kohë fushatë, ose për të vjelur taksat, ndërkohë që për të investuar në këtë aks deri tani nuk kanë bërë asgjë.

Ata që vuajnë pasojat janë pikërisht bizneset dhe komuniteti që jeton në këtë zonë.

Nuk jemi në Indi, por në aksin Shijak- Rrush Bull, aty ku rruga nuk njeh asfalt

Nuk jemi në Indi, por në aksin Shijak- Rrush Bull, aty ku rruga nuk njeh asfalt

Publiée par Gazeta Ora sur Jeudi 7 novembre 2019

Ironia qëndron tek reklamimi që qeveria  dhe pushteti vendor bëjnë në mediat e vendit për të treguar investimet që kryejnë, por nëse do të kursehej fondi për show-in mediatik, kjo rrugë tashmë do të kishte përfunduar së ndërtuari.

Sigurisht që puna duhet reklamuar, por reklama më e mirë është puna që bëhet dhe flet vetë.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz