Partia Socialiste, do ti nënshtrohet sot zgjedhjeve për delegatët e partisë.

Ky aktivitet do të zhvillohet në ambjentet e Parkut Olimpik.

Por në këtë aktivitet, ka patur edhe ‘armiq’ politik.

Jashtë ambjenteve të Parkut Olimpi ku po zhvillohet aktiviteti ka kaluar makina e Fahri Balliut.

Në fakt ai nuk ishte pjesmarrës në këtë aktivitet, por kaloi rastësisht në këtë rrugë.

Ajo që bie në sy është targa e makinës së Balliut, AA055RD, targë që lidhet me gazetën e tij 55 dhe me Rilindjen Demokratike.